Kunstforening

Kunstforeningen i Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling den 24. oktober 2012. 
Vi har valgt at oprette en kunstforening, så de løbende kan varetage kunstudstillinger på alle væggene og  skulpturer på gangene eller i montrerne på Aktivitetscenteret.

Vi vil gerne viderebringe kunstinteressen for lokale kunstner, og den opmærksomhed det skaber, når der kommer nyt kunst på væggene. Vi forsøger at skabe stor variation og udstiller både nye og ældre kunstner. Samtidig vil vi gerne give medlemmer og brugere af huset mulighed for, gennem udstillingerne og arrangementerne, at opleve mange forskellige kunstarter, der måske sommetider kan provokere og give grobund for nye oplevelser.

Kunstforeningen laver ca. to kunstudflugter om året rundt i Danmark.

Vi opfordrer Alle med interesse til at blive medlem af kunstforeningen. Der indkøbes i løbet af året kunstgenstande, der udloddes ved den årlige general forsamling, som afholdes i april/maj.

Kontingent er 100 kr., som opkræves hvert år i maj måned.

Luk alle
Åben alle

Formand: Ruth Schelde
Næstformand: Ida Borup Højer
Kasserer: Karen Qvist (Leder af Aktivitetscenter Struer)

Menige medlemmer:
Birthe Michaelsen
Yrsa Nørgaard
Lone Birgitte Bavnhøj (sekretær)

Kommer snarest

Generalforsamling 2023

Generalforsamlingen blev afholdt torsdag den 13. april. Der var et rekord stort fremmøde med ca. 85 mennesker.

Aftenen startede med fernisering af Struer Billedskoles udstilling og  huset brugers værkstedsudstilling i monstrene. Der blev i den forbindelse budt på et lille glas vin.

Det var en festlig aften med sang, auktion over indkøbte kunstværker og lodtrækning af yderlige andre indkøbte kunstværker.

Der var mange fremmødte til Kunstforeningens generalforsamling

Har du spørgsmål, så kontakt