Sæsonens øvrige aktiviteter

Luk alle
Åben alle

En aften i snapsens tegn med Hanne-Lis Lovmand. Hele året tilbyder naturens store rigdomme fantastiske muligheder for at hente skønne urter lige uden for døren eller ganske nær ved. Samtidig er det fantastisk hyggeligt, at sanke urter, bær, grene, rødder, lægge dem i ”sprit”, og så efter nogle timer, dage, uger,
måneder, ja i enkelte tilfælde år, så begynder smagsoplevelserne. Når sommeren går på hæld, så er det en stor glæde at have gemt den på flaske. Aftenen vil byde på mange snapse at smage på, mindst 40 forskellige, så hvad enten du er til de små skarpe eller de milde likører, så er der helt sikkert en, som kan friste.

Du vil også få mulighed for at ændre på smagen. Måske kan vi inspirere dig denne aften til selv at forsøge dig ud i brændevines skønne univers. 

Der vil blive masser af mulighed for at stille spørgsmål, som jeg vil anstrenge mig for at svare
på efter bedste evne. Der vil være fif til nybegyndere, og jeg tænker også, at jeg kan byde ind med lidt til folk, der har prøvet det før.

Et arrangement, hvor hygge og samvær er i højsædet.

Sted: Aktivitetscenter Struer, Salen

Tid: Torsdag d. 29. september 2022, kl. 19.00

Tilmelding: Senest d. 26. september 

Pris: 100 kr. inkl. et mindre traktement

Tilmeld dig

Showet er et samarbejde mellem Aktivitetstilbuddene, Røde Kors butikken, to frivillige fra sy værkstedet og en gruppe elever fra Struer gymnasium. Vi skal høre lidt om, hvordan Røde Kors genbrug fungerer, og hvad der sker med tøjet…

Ved modeshowet med seniormodeller, skal vi se, hvordan brugt tøj fra butikken kan sættes sammen og blive som nyt.
En gruppe unge vil derefter vise, hvordan de med hjælp fra sy værkstedet på Aktivitetscentret kan omforandre tøj til ny mode. Efter showet kan du købe tøj fra Røde Kors butikken. Vi laver lotteri på indgangsbilletten.

Det plejer at være en rigtig hyggelig og inspirerende eftermiddag.

Husk at bestille/købe billet.

Sted: Aktivitetscenter Struer, Salen

Tid: Tirsdag D. 4. oktober kl. 14.00

Tilmelding: Senest d. 29. september 

Pris: 70 kr. inkl. kaffe og lagkage

Tilmeld dig

Få inspiration til at lave de skønneste juledekorationer. Anette Mølgård Vad fra Kreativt design. Anette vil vise de nye trends inden for traditionel og nytænkende blomsterdekoration og kunst. Anette har sin egen butik med boligindretning og blomster. Hun leverer samtidig til en række andre butikker. Der bliver udtrukket
en rigtig flot dekoration på indgangsbilletten og efter demonstrationen er der Amerikansk lotteri, hvor man kan vinde én af de flotte ting, Anette har lavet i løbet af aftenen. Så der er virkelig mulighed for at få billig blomsterkunst med hjem!


Sted: Aktivitetscenter Struer, Salen

Tid: Torsdag d. 17. november 2022 kl. 19.00

Tilmelding: Senest d. 14. november til Karen

Pris: 100 kr. inkl. Kaffe

Tilmeld dig