Begivenheder

Hvert år afholder Aktivitetscenter Struer tre store åbent hus-arrangementer. Arrangementerne bliver til i et samarbejde mellem kommunale aktivitetstilbud, Aktivitetscenter Struer og masser af brugere af huset i forskellige arbejdsgrupper.

I forbindelse med afholdelsen af Aktivitetsmessen samt Lyd, Billede og Kunst deltager personalet fra de kommunale tilbud og aktivitetscentret meget aktivt, mens de i Bazaren (jule- og loppemarked) mere fungerer som sparringspartnere og støtte. Samarbejdet med brugerne af huset er helt viralt for afholdelsen af disse store arrangementer og er meget værdsat.

Luk alle
Åben alle

Som opstart på sæsonen i værkstederne og øvrige arrangementer afholdes der i september en aktivitetsmesse. En dag, hvor du har mulighed for at se, hvilke aktiviteter der foregår i Aktivitetscentrets åbne tilbud. Du kan få en snak med de frivillige vejledere og aktivitetskoordinatorerne, der er til stede.
Desuden vil du kunne få hjælp til at tilmelde dig de forskellige aktiviteter i computersystemet Conventus.

Cafeen holder åben for salg af kaffe og kage.

Sted: Aktivitetscenter Struer

Tid: Fredag d. 2. september 2022 fra kl. 12.00-15.00

Pris: Fri entre

Det er en virkelig spændende og anderledes dag med inspirerende kvalitets- og kunsthåndværk, billedkunstnere og musik. Der vil være et område i huset med lokale smagsoplevelse og hyggelig cafestemning flere steder i huset - både med og uden musik.

Der er mulighed for at købe kaffe og kage samt håndmadder i cafeen hele dagen.

Sted: Aktivitetscenter Struer

Tid: Lørdag d. 29. oktober fra kl. kl. 10.00-16.00

Pris: Fri entre

Trænger du til at få ryddet op i de ting, du alligevel ikke bruger - og måske tjene en lille stilling på det? Eller du har brugt en masse tid i foråret på at lave husflid og/eller julepynt og vil gerne have det solgt? Det kan også være noget helt andet du ønsker at sælge.

Sted: Aktivitetscenter Struer

Tid: Lørdag d. 29. november fra kl. 10.00-15.00

Tilmelding: Ring eller SMS til 22 62 15 59

Pris: 1 bord 50 kr. efterfølgende borde 25 kr.
Hver stadeplads får 2 håndmadder og 1 kop kaffe

Tovholdere: Steen Kristensen